Istraga potvrdila da je Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem

Izvor: Beta, 11.Mar.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga potvrdila da je Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem

Britanski istražitelji saopštili su danas da je pevač benda "Prodidži" (Prodigy) Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem.Flint (49) pronadjen je mrtav 4. marta u svojoj kući u Eseksu.Zvaničnici su danas rekli da "smrt nije sumnjiva" i da se čekaju rezultati toksikoloških analiza.Članovi benda "Prodidži" prošle nedelje su objavili da se Flint ubio. Mediji su javili da je pevač bio u depresiji zbog rastanka sa partnerkom.Flint je u britanskom bendu počeo kao plesač, ali je bio glavni vokal u hitovima "Prodidžija", pesmama "Firestarter" i "Breathe".Bio je vlasnik i menadžer motorističkog kluba.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Potvrđen uzrok Flintove smrti, novi detalji o ljubavnom životu pevača

Izvor: B92, 11.Mar.2019

Britanski istražitelji su danas saopštili da je pevač grupe "Prodidži" (Prodigy) Kit Flint izvršio samoubistvo vešanjem. Flint (49) je pronađen mrtav 4. marta u svojoj kući u Eseksu. Mediji su već izveštavali da se pevač obesio, što su sada potvrili i zvanični nalazi obdukcije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.