Istorija, misterija i romansa u jednom delu – „Dok je svet goreo“ u izdanju Vulkan izdavaštva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 12:09

Istorija, misterija i romansa u jednom delu – „Dok je svet goreo“ u izdanju Vulkan izdavaštva

Prestižna književna nagrada Edgar Alan Po za najbolji roman godine

Vulkan izdavaštvo objavilo je knjigu Dok je svet goreo, koja će zadovoljiti i najzahtevnije čitaoce. Roman Džonatana Mura, advokata i romanopisca koji piše pod pseudonimom Džejms Kestrel, dobio je nagradu Bari za najbolji triler godine.

U središtu priče je policajac Džo Makgrejdi, za koga se može reći da uživa u životu. Nakon što je napustio Mornaricu, Honolulu je postao njegov dom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tu je i Moli, i nagoveštaj zajedničke budućnosti. Međutim, jedne večeri, Makgrejdija iznenada zovu da se javi na dužnost. Na imanju bogatog biznismena sa ostrva otkriveno je telo. Potreban im je neko da brzo reši slučaj, bez previše buke.

Ali potraga za istinom uvek podiže prašinu, a žrtva ima moćne rođake. Tako počinje istraga širom Pacifika, baš kada se flote Zemlje izlazećeg sunca spremaju za napad koji će promeniti istoriju. U vrtlogu napetosti i strasti, u sukobu dva sveta, prepliću se ljubav i avantura, uzbudljiva istraga i velika istorijska dešavanja.

„Prokleto dobra knjiga... Oduševljen sam.“ – Stiven King

Autor Džejms Kestrel je dobio brojne pozitivne kritike od svojih kolega, Stivena Kinga, Lija Čajlda, Džejmsa Patersona…

Knjiga koju ćete prepričavati Dok je svet goreo dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.