Isprozivala je najveći trend ove sezone i svi su joj zahvalni na tome (VIDEO)

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprozivala je najveći trend ove sezone i svi su joj zahvalni na tome (VIDEO)

Komičarka Džesika Mur povela je svoju najbolju prijateljicu Nikol Braun u šoping ne sluteći da će to biti nezaboravan provod.

Nikol je želela da kupi čizme od pleksiglasa koje su trenutno jedan od glavnih trendova u Americi koji je popularizovala Kim Karadšijan.

Kada je Džesika videla kakav će modni greh napraviti odmah ju je sprečila u tome, ali na vrlo komičan način koji je postao internet hit.

Naime, u snimku Džesika govori koliko je model >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plastičnih čizmica ružan, te preti kako ukoliko ih njega drugarica kupi više nikada s njom neće izaći u grad jer će izgledati kao laboratorijski eksperiment.

”Ove cipele su ružne, a to niko neće da prizna. Primetila sam da je za samo 24 sata moj video postao viralan i osećam se moćno. Oduvek sam bila duhovita i zanimljiva, ali ovaj video ima preko sedam miliona pregleda, a ostali najviše do 30 hiljada”, rekla je u izjavi za “BuzzFeed”

Ono što je najvažnije u njenoj priči jeste da drugarica nije kupila cipele.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.