Internet se usijao: Hoakin Feniks je najveći glumac svih vremena FOTO

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 14:43

Internet se usijao: "Hoakin Feniks je najveći glumac svih vremena" FOTO

Fanovi filmova o Džokeru nazivaju glumca Hoakina Feniksa "najvećim glumcem svih vremena", nakon što su snimci iz prvog filma ponovo postali viralni.

Nagrađivani film "Džoker" premijerno je prikazan u bioskopima 4. oktobra 2019. godine, a nastavak u režiji Toda Filipsa, pod nazivom Joker: Folie à Deux, trenutno čeka na premijeru, koja je zakazana za 4. oktobar 2024. Sada internetom kruže snimci 49-godišnjeg glumca iz prvog filma. Feniks je na dodeli Oskara osvojio nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za najboljeg glumca. Hoakin prolazi kroz proces od problematičnog komičara Artura Fleka do nihilističkog kriminalnog klovna Džokera u jezivom filmu. Obožavaoci DC franšize sada ponovo hvale njegov krajnje uverljiv i zastrašujući portret, godinama nakon premijere.

"Najbolji Džoker ikada. On je zapravo nadmašio čak i Marka Hamila. Ovaj Džoker je potpuno uverljiv i mnogo strašniji", "Čoveče, njegova gluma je bila tako nestvarna, od stidljivog usamljenika do psihopata. Bilo je neverovatno gledati", "Hoakin Feniks je ​​najveći glumac koji je ikada živeo. Genije!", samo su neki od komentara na mreži X (bivši Tviter).

Reditelj je iznenadio fanove kadrom sa Feniksom Ranije ovog meseca, Filips je iznenadio fanove još jednom fotografijom iz dugo očekivanog filma. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj Feniks izgleda potpuno zadubljen u ulogu negativca.

Zatvorenih očiju, Feniks je uživao u pljusku dok su prolaznici, noseći kišobrane jarkih boja, prolazili pored njega. Feniks je izgledao kao da je u ekstazi dok je naginjao glavu ka nebu, naizgled nesvestan ostalih oko sebe.

"4. oktobar. Hvala na svim porukama. Imali smo dobru avanturu pre četiri godine. Puno sjajnih uspomena. I doazi ih još", napisao je Filips u ovoj objavi. Predstojeći nastavak trebalo bi da izađe tačno nakon pet godina.

Lejdi Gaga kao Harli Kvin Feniks će se vratiti kao glavni negativac, dok se i Lejdi Gaga pridružila glumačkoj ekipi kao Harli Kvin. Gaga je navodno koristila prilično zanimljivu tehniku na snimanju filma dok je ulazila u lik negativca. Reditelj Lari Šer otkrio je u podkastu The Trenches da je Gaga želela da je zovu Li na snimanju. Šer je takođe radio kao snimatelj na filmu Džoker. Vrlo malo se zna o zapletu nastavka, iako je na kraju Džokera iz 2019. otkriveno da je Artur Flek/Džoker stigao u utočište Arkham, gde je prvi put sreo psihijatra Harlin Frensis Kvinzel. Ona bi trebalo da leči Džokera, ali se umesto toga zaljubljuje u njega i pretvara se u njegovu zlu pomoćnicu Harli Kvin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.