Igi Pop prikazuje film American Valhalla na Jutjubu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igi Pop prikazuje film "American Valhalla" na Jutjubu

Igi Pop i Džoš Hom objavili su na društvenim mrežama da će sutra prikazati svoj dokumentarac “American Valhalla” kao poziv ljudima da ne napuštaju domove za vreme krize uzrokovane korona virusom.

Film prati priču o saradnji koji su dvojica rokera ostvarili s Dinom Fertitom (Queens of the Stone Age) i bubnjarom Metom Heldersom (Arctic Monkeys), a koja je iznedrila Igijev 17. studijski album “Post Pop Depression” iz 2016. godine.

Film će biti prikazan na Jutujubu sutra u 22.00 sata.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igi Pop prikazuje film "American Valhalla" na Jutjubu

Izvor: B92, 29.Mar.2020

Popularni pevač Igi Pop poziva ljude da ostanu kod kuće najavljujući svoj dokumentarac na Jutjubu...Igi Pop i Džoš Hom objavili su na društvenim mrežama da će sutra prikazati svoj dokumentarac "American Valhalla" kao poziv ljudima da ne napuštaju domove za vreme krize uzrokovane koronavirusom...Film...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.