INVAZIJA 9. januara u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"INVAZIJA" 9. januara u Beogradu

Premijera dugoočekivanog nastavka najgledanijeg ruskog filma "Sila privlačnosti"

Dugoočekivani nastavak najgledanijeg ruskog bioskopskog ostvarenja iz 2017, “Sila privlačnosti”, Fjodora Bondarčuka, stiže 9. januara u Srbiju.

U ovoj ruskoj naučno fantastičnoj utopiji  jednu od glavnih uloga tumači čuveni Oleg Menšikov (“Sibirski berberin”, “Varljivo Sunce”), kao i Aleksander Petrov, domaćoj publici poznat po ulozi Saše u hit filmu “Led”. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Radnja se odvija tri godine nakon pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret.



Pozitivne kritike, dobra zarada, koja je samo u Rusiji premašila 20 miliona dolara, i velika baza obožavalaca, podstakle su Fjodora da nam podari “Invaziju” za koju, kako kaže, veruje da će nadmašiti njegov prethodni film. Pa, čak i “Staljingrad” koji je inkasirao na bioskopskim blagajnama 70 miliona dolara i upisao u istoriju Bondarčuka kao reditelja najgledanijeg ruskog filma svih vremena.

- “Sila privlačnosti” je dokazala da ruski stručnjaci za specijalne efekte mogu da pariraju kolegama iz najboljih holivudskih produkcija, a sa “Invazijom” naše ambicije su otišle još dalje – poručuje Bondarčuk.

- Za samo tri godine tehnologija je mnogo uznapredovala, porasle su nam mogućnosti, a i uložili smo tri puta više novca nego u prvi deo. Siguran sam da ćemo prijatno iznenaditi publiku i pokazati svetu kako se pravi spektakularan naučnofantastični film za 21. vek

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.