Izvor: Blic, 01.Sep.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSPIRISANA ŽIVOTOM DOKTORKE Premijera serije “Otkucaj srca”

Televizijski kanal “Universal” se od danas zove "Diva" i biće u najvećoj meri posvećen ženskoj populaciji.

Ove jeseni gledaoci "Dive" će uživati u premijeri dramske američke serije “Otkucaj srca”. Priča je inspirisana realnim životom i postignućima doktorke Keti Megljato. U glavnoj ulozi pojavljuje se Melisa Džordž koja tumači lik doktorke Aleks Pentire, svetski priznatog hirurga za transplantacije srca.

Pored serije “Otkucaj srca”, gledaoci će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti u prilici da ove jeseni uživaju i u popularnim serijama: “Nešvil”, “Uvod u anatomiju”, “Havaji 5-0”, “Ubistva u Midsomeru”, “Zakon i red: Zločinačke namere”, “Čikago u plamenu” i “Gilmorove”... Filmske premijere obuhvatiće holivudske blokbastere: “Dnevnik Bridžit Džouns”, “Bridžit Džouns: Na ivici razuma”, “Notting Hill”, “Sve o dečaku”...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.