I KONAČNO! Objavljen je trejler za najiščekivanijeg Betmena - za nekoliko sati, pregledan 10 miliona puta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 10:48

I KONAČNO! Objavljen je trejler za najiščekivanijeg Betmena - za nekoliko sati, pregledan 10 miliona puta (VIDEO)

Mračno, mračnije.

Izašao je trejler najiščekivanijeg Betmena, kojeg ovoga puta igra Robert Patinson, a obožavaoci jedva čekaju premijeru.

U trejleru, koji je juče objavljen na Jutjube kanalu Vorner Brosa, nalazi se više kultnih likova, uključujući i Ženu Mačku (Zoi Kravic), Kolina Ferela kao Pingvina i Betmenov Betmobil, koji dere asfalt na ulicama i neoštećen izlazi iz eksplozija.

Najava počinje kad policija uhapsi muškarca u kafiću. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mleko u njegovoj kafi pretvorilo se u znak pitanja, znak Betmanovog neprijatelja Ridlera. Kasnije u snimku čuje se Patinsonov glas koji opisuje situaciju u Gotamu: "Ovo je bure baruta. Ridler je šibica."

Premijera je zakazana za mart iduće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izašao novi trejler za film "Betmen" - pogledan je deset miliona puta VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2021

Warner Bros je predstavio trejler za film "Betmen", u kojem glavnu ulogu tumači Robert Patinson, a koji je snimljen pod rediteljskom palicom Meta Rivsa...Nova najava prikazuje mračnu, sumornu i nasilnu verziju Betmena te prvi put čujemo Patinsonov glas koji govori o signalu šišmiša..."Strah je...

Nastavak na B92...

Kako se bori Robert Patinson? Izašao trejler za novog Betmena VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 09:30

Novi trejler za "The Batman", najnoviji rimejk kultne filmske franšize, prikazuje prepoznatljivo mračni Gotam, kao i povratak nekoliko najzloglasnijih neprijatelja superheroja...Warner Bros. i DC Comics premijerno su prikazali trejler u subotu, gde je američki izdavač stripova objavio i nove trejlere...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.