Holivudski glumac više nije mogao da krije vanbračnog sina jer je sličnost očigledna (FOTO)

Izvor: B92, 08.Apr.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumac više nije mogao da krije vanbračnog sina jer je sličnost očigledna (FOTO)

Arnold Švarceneger je dugo krio da ima vanbračnog sina, ali s obzirom na to koliko Džozef Baena liči na poznatog tatu postalo je više nego očigledno.

Osamnaestogodšnjak je viđen u Malibuu, a mnogi su primetili veliku sličnost sa slavim glumcem i bivšim guvernerom Kalifornije, posebno iz perioda kada je glumio Konana 1982. godine.

Džozefova majka je Mildred Patriša Baena, koja je bila konobarica u Švarcenegerovoj kući devedesetih godina. Iako je glumac bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u braku sa Marijom Šriver on je sa Patrišom imao ljubavnu aferu.

Glumac je krio da ima vanbračnog sina sve do 2011. godine, a kada je istina izašla na videlo Marija sa kojom ima četvoro dece je podnela zahtev za razvod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.