Hju Grant otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio VIDEO

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 11:25

Hju Grant otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio VIDEO

Legendarni glumac Hju Grant je tokom gostovanja u emisiji u "The Late Late Show With James Corden" otkrio koji film bi voleo da nikada nije snimio.

U emisiji je, pored njega, gostovao i glumac Kris Pajn. Učestvovali su u zabavnoj igri. U jednom trenutku Grant je dobio zadatak da pojede pitu od crva i majoneza ili da navede koji film bi voleo da izbriše sa svoje IMDB stranice.

"Mogu reći da sam loš, ali ne mogu da omalovažim ostale divne kolege koje su radile sa mnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na mnogim filmovima. U dilemi sam...", rekao je.

Kris i Džejms su ipak uspeli da ga nagovore da kaže koji mu se film ne dopada. Reč je o "The Lady and the Highwayman" iz 1988. u kojem je glumio lorda Luciusa.

"Trebalo je da izgledam seksepilno. Međutim, film je bio niskobužetan. Izgledao sam katastrofalno. Loša perika, loš šešir. Izvinjavam se svim divnim kolegama koje sam možda uvredio", naveo je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hju Grant o najgorem filmu u svojoj karijeri: Izgledao sam katastrofalno (FOTO/VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 01.Apr.2023, 07:31

Poznati glumac je otkrio zbog čega bi želeo da ostvarenje "The Lady and the Highwayman" nikada nije snimio

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.