Hit komedija Pjera Žalice od danas dostupna onlajn širom sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2021, 18:25

Hit komedija Pjera Žalice od danas dostupna onlajn širom sveta

Hit komedija Pjera Žalice “Koncentriši se, baba” sa najpoznatijim glumcima regije, dostupna je od danas onlajn za gledaoce širom sveta na ondemand.kinomeetingpoint.ba.

Nakon filmova “Gori vatra” (2003) i “Kod amidže Idriza” (2004), redatelj Pjer Žalica je sa svojim trećim igranim filmom “Koncentriši se, baba” treći put otvorio Sarajevo Film Festival (2020).

Prošlogodišnji Sarajevo Film Festival otvoren je svetskom premijerom ovog filma koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zabeležio rekordnu gledanost: u prva dva sata gledalo ga je skoro 14.000 ljudi u 42 zemlje.

Radnja filma događa se u aprilu 1992. godine. Brojna se porodica, razbacana po celoj Jugoslaviji, okuplja u Sarajevu oko odra stare majke. Baba nije dobro, ali se prognoza porodičnog lekara da je njena smrt pitanje minuta pretvara u sate, pa onda dane. Počinju spletke, prevare i trvenja oko nasledstva koje će ostati iza starice, a naročito oko velike porodične kuće u Sarajevu. Baba i poslednim uzdasima svojski učestvuje u tome, a možda je upravo to i održava u životu…

U filmu glume Mira Banjac, Jasna Žalica, Emir Hadžihafizbegović, Alma Prica, Jadranka Đokić, Vedrana Božinović, Admir Glamočak, Dženita Imamović, Bane Popović, Izudin Bajrović, Dino Sarija…

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Film "Koncentriši se, baba" od danas dostupan online širom svijeta

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021

Hit komedija Pjera Žalice "Koncentriši se, baba" sa najpoznatijim glumcima regije, dostupna je od danas online za gledaoce širom svijeta na OnDemand platformi kina Meeting Point: Ondemand.kinomeetingpoint.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.