Izvor: Arte, 17.Nov.2021, 13:11

Hajde da pričamo… o Kosti Bunuševcu

Petak, 19. novembra u UK Parobrod u 19h na tribinu “Hajde da pričamo o…” Autor i moderator: Aleksandar Đuričić, Hajde da pričamo… o Kosti Bunuševcu

Šta je Beograd noću, a šta danju? O tome je sve znao i tako je kreirao ovaj grad po meri svetskog čoveka – Kosta Bunuševac.

Slikar, crtač, dizajner, performer, promoter dobrih vibracija, centar svih, ne samo andergraund okupljanja vertikalnog Beograda sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Mag >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << i urbani samuraj, idol koji je ostao i bez prethodnika i sledbenika. Kao neki ikonopisac i majstor elitnog i estetskog. Nismo ga ispratili kako dolikuje. Kako ćemo ga se sećati i po čemu ćemo ga pamtiti?

O tome govore Ivana Vujić, rediteljka i Kostina bliska saradnica, Kostin sin ujedno i slikar Andrej Bunuševac, slikari i Kostini prijatelji Dragan Zdravković i Saša Pančić, a svojim fotografskim okom sve to promatra Vukica Mikača.

Hajde da pričamo.

Dobrodošli!

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.