HUMANITARNI KONCERT KAMERNOG ORKESTRA FU

Izvor: kult-URA.com, 23.Jun.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANITARNI KONCERT KAMERNOG ORKESTRA FU

U ponedeljak, 23. juna, u okviru humanitarne Koncertne sezone Fakulteta umetnosti u Nišu, koncert će održati Kamerni orkestar fakulteta. Koncert će biti održan u Koncertno – izložbenom prostoru FU, sa početkom od 20h. Pored dela klasične muzike na programu će biti filmska muzika kao i savremeni autori.
Koncertna sezona Fakulteta umetnosti 2014. je proglašena humanitarnom aktivnošću kroz prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga koji će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Republike Srbije. Akcija prikupljanja novčanih sredstava će trajati do kraja 2014. ali i tokom 2015. godine.
Profesori i studenti Fakulteta umetnosti u Nišu kroz nastupe na humanitarnim koncertima daju svoj skromni doprinos velikim humanim...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra RTS

Izvor: Story, 24.Jun.2014, 13:24

Muzička produkcija Radio-televizije Srbije i Centar Sava, 10. juna 2014. godine organizovali su humanitarni koncert pod sloganom Dođite da muzikom pokrenemo život. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je postradalima od poplava...Simfonijski orkestar, foto: promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.