HOĆE GA NAGRADE: Branislav Trifunović dobio nagradu za najbolju mušku ulogu!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Dec.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE GA NAGRADE: Branislav Trifunović dobio nagradu za najbolju mušku ulogu!

Svoje uloge igra sa puno energije!

Na nedavno održanom festivalu Branislav Trifunović je dobio nagradu za najbolju mušku ulogu, dok je njegov kolega Kokan Mladenović nagrađen nagradom za najbolju režiju! Međutim, sve ovo upotpunila je i nagrada za najbolju predstavu za sve glumce koji su učestovali i dalje učestvuju u predstavi "Izolacija"!  Grupa glumaca "Dogvil" je zaista redak fenomen u Srbiji jer su do sada odigrali četredest predstava >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bez promene ekipe i praktično u nezavisnoj produkciji!

Ukoliko vi želite da vidite zbog čega su tako posebni možete ih posetiti i na nekoj od sledećih predstava uSarajevu(24. i 25. decembra, Kamerni teatar),Novom Sadu(27. decembar, SKC NS Fabrika –godinu dana Dogvila),Beogradu(28. decembar, Mikser House –godinu dana Dogvila),Puli(15. i 16. januar, Istarsko narodno kazaliste),Tuzli(18. januar, Narodno pozorište).

Ukoliko još uvek niste spremni da odete i uživo vidite ovu fantastičnu predstavu, onda poslušajte njihovu numeru "Izolacija"




Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.