HITNO OPERISAN: Popularnom pevaču zamenjen SRČANI ZALISTAK, lekarske prognoze su...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO OPERISAN: Popularnom pevaču zamenjen SRČANI ZALISTAK, lekarske prognoze su...

Otkazao je čak 17 koncerata...

Mik Džeger (75), frontmen grupe "The Rolling Stones" je nedavno na društvenim mrežama objavio da otkazuje svih 17 koncerata u Americi i Kanadi. Iako tada nije dao objašnjenje za ovaj potez, saznalo se da su razlozi zdravstvene prirode.

- Mrzim što moram ovako da vas izneverim, i žao mi je što moramo da otkažemo ove koncerte. Daću sve od sebe da se uskoro vratim na binu - napisao je on na društvenim mrežama.

Britanska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štampa je ubrzo otkrila da je Džeger "prošao loše" na zdravstvenom pregledu osiguravajuće kuće koja je trebalo da osigura frontmena benda na predstojećoj turneji.

Mik je operisan u Njujorku, a zamenjen mu je srčani zalistak u operaciji koju su lekari nazvali "prilično rutinskom i u 95 odsto slučajeva uspešnom.

Očekuje se da se pevač ubrzo oporavi, i to do leta, kada će nastaviti sa turnejom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.