Grupa Van Gog održala koncert u beogradskoj Areni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2009, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Van Gog" održala koncert u beogradskoj "Areni"

BEOGRAD - Popularna beogradska rok grupa "Van Gog" održala je koncert u beogradskoj "Areni", tokom kojeg su publici predstavili pesme sa najnovijeg albuma, ali i podsetili na stare hitove.

Posle dve i po godine od kako su održali svoj prvi koncert u najvećoj beogradskoj hali, članovi grupe "Van Gog" su u više od tri sata svirke izveli mnogobrojne hitove, među kojima su "Neko te ima noćas", "Kolo", "Mama", "Opasan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ples", sa kojom su počeli koncert, "Spisak razloga", "Tragovi prošlosti", "Brod od papira", "Kiselina, "Ludo luda"...

Publici, koja je popularnu "Arenu" ispunila skoro do poslednjeg mesta, svirali su i numere sa aktuelnog albuma "Lavirint" - "Nek' te telo nosi", "Kad znam da ne voliš me", "Kidaš moj svet", "Meni nije ni do čega", "Aerodrom", "Ona i ja"...

Spektakl je upotpunila i bina u obliku lavirinta, video bimovi, kao i kvalitetno ozvučenje, rasveta i specijalni efekti.

Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule i njegove kolege grupu su osnovali 1986. godine, do sada su objavili 12 albuma, a u dugoj karijeri su bili i dobitnici MTV nagrade za najbolji regionalni bend 2007. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.