Grk Zorba

Izvor: GledajNapred, 06.Maj.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grk Zorba

   
Grk Zorba
(foto: Miomir Polzović)    
BALET. - U Sava centru, 27. maja od 20.00, biće priređen baletski spektakl "Grk Zorba". Svaka predstava izvodi se kao baletska svetkovina, kao pravi kulturni događaj, ako je suditi po broju publike koja sve ove godine, nesmanjenim interesovanjem prati zanimljivu priču o prigušenim strastima i njihovim eksplozijama, o čistim nepatvorenim emocijama, o žudnji za punim životom kojeg guši patrijarhalni >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << moral i običaji.

Koreograf i reditelj je Krunoslav Simić, a dirigent Vesna Šouc. U glavnim rolama su Konstantin Kostjukov, Milan Lazić, Gordana Simić, Oksana Storožuk, Dragan Vlalukin, Marina Pavlović-Barać i solisti, ansambl baleta, hor i orkestar SNP. Cena ulaznica je 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara. (Ah Neša)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.