Grdana: Gospodarica zla vraća se na velika platna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grdana: Gospodarica zla" vraća se na velika platna

Iz Diznijeve kuhinje stiže nam nastavak filma iz 2014. godine, pod nazivom "Grdana: Gospodarica zla". Obožavana veštica, od strane mnogih, zaslužuje spektakularan doček koji se organizuje u bioskopu Cineplexx Promenada u četvrtak, 17. oktobra od 18 časova. 

Ne propustite dan kada će se Grdana vratiti na velika platna, u svom stilu – pompezno i raskošno. Budite maštoviti a mi ćemo vas obradovati fantastičnimpoklonima.

Postavka inspirisana gospodaričinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << načinom života, kao i brojna iznenađenja i poklone koja su pripremljena očekuju vas u bioskopu Cineplexx Promenada.

Najmaštovitije mame i mališani biće nagrađeni besplatnim ulaznicama za najveću čaroliju na ledu "Disney on ice", zato dobro razmislite – jeste li Grdana, Ružica ili možda neki vilenjak iz fima? Da li vam bolje stoje rogovi ili ipak lokne? Maskirajte se, a Cineplexx Promenada se pobrinuti da uživate u Diznijevom spektaklu uživo.

Koktel dobrodošlice je neizostavan deo velike proslave u čast dolaska omiljene gospodarice koji će se održati 17. oktobra u bioskopu Cineplexx Promenada.

Mališani će moći da pogledaju sinhronizovanu verziju filma od 18 časova, a oni malo stariji titlovanu od 20 časova. Karte su u prodaji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.