Izvor: Arte, 11.Maj.2021, 10:51

Grafička mreža

Otvaranje Grafičke Mreže u subotu, 15. maja od 17 časova. Grafička mreža je nova, mlada organizacija, nastala krajem prošle godine kao deo projekta .

Grafička mreža je nova, mlada organizacija, nastala krajem prošle godine kao deo projekta . Osnovna ideja Grafičke Mreže sadržana je i u samom nazivu – stvaranje mreže ljudi, zadrugu svih koji su okupljeni oko ideje kolektivnog stvaralaštva. Grafička mreža na prvom mestu teži promovisanju savremene grafičke umetnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << kroz kolektivni rad na principima otvorenosti, participativnosti i poštovanja individualnosti svakog pojedinca.

Otvaranje grafičke mreže predstavlja važan iskorak za grafičku umetničku scenu grada Novog Sada, zato što, između ostalog pruža mogućnost korišćenja participativne i otvorene grafičke radionice, sve u cilju aktuelizovanja i podsticanja daljeg razvoja grafičke prakse u Novom Sadu.

Novi prostor pruža mogučnost korišćenja prese i ostale opreme i alata za grafiku, svima kojima je to potrebno, kao i svima zainteresovanima da se bolje upoznaju sa grafičkom umetnošću, kroz participativne radionice i edukacije.

Vrata Grafičke Mreže će biti otvorena svake srede od 11 do 18 časova, za sve koji žele da se upoznaju sa radom kolektiva.

Nalazimo se u ulici Jovana Popovića 43 na Telepu.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete nas kontaktirati na mejl adresu: graficka.zadruga@gmail.com

ili pozvati na broj: 0628556549

Zadrugarski pozdrav, Kolektiv Grafičke Mreže

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.