Goribor - Jureći ljubav

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goribor - "Jureći ljubav"

Godinu dana nakon hvaljenog dvostrukog albuma ,,Evo je banja“, kultni Goribor objavljuje dugoočekivani novi singl ,,Jureći ljubav”.

Bend je bio na kreativnoj koncertnoj pauzi iz koje se izrodila nova pesma. Aleksandar Stojković ST je početkom godine u studiju Kramasonik, u saradnji sa braćom Sinkauz (East Rodeo, …day of the year), Nedimom Čišićem (Vuneni) i Hrvojem Nikšićem na klavijaturama snimio pesmu ,,Jureći ljubav”.

Premijeru novog singla (ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2. septembar u 12h) članovi sastava Goribor koriste kako bi najavili zagrebački koncert, 19. septembra u Vintage Industrial Baru, ali i veliki beogradski koncert koji će održati u oktobru u njima i njihovoj publici dobro poznatom Gun Clubu. Na zagrebačkom koncertu bend će snimiti live materijali koji će biti objavljen u CD i DVD formatu.

Uskoro ćemo objaviti više informacija o beogradskom koncertu Goribora, a do tada sve aktivnosti benda možete pratiti na njihovoj oficijelnoj FB strani, kao i na ovom sajtu i FB strani Odličnog hrčka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goribor - "Jureći ljubav"

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Godinu dana nakon hvaljenog dvostrukog albuma ,,Evo je banja“, kultni Goribor objavljuje dugoočekivani novi singl ,,Jureći ljubav”...Bend je bio na kreativnoj koncertnoj pauzi iz koje se izrodila nova pesma. Aleksandar Stojković ST je početkom godine u studiju Kramasonik, u saradnji sa braćom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.