Goran Bare i Majke u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Kontra magazin, 16.Maj.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bare i Majke u Beogradu i Novom Sadu

Studentski kulturni centar Novi Sad sa ponosom vam predstavlja dvostruki koncert hrvatskog sastava Goran Bare i Majke, koji će se održati 8. juna u Novom Sadu i 9. juna u Beogradu. Goran Bare autor vanvremenskih hitova: "Odvedi me", "Vrijeme da se krene", "Daj mi", "Krvarim od dosade", "Put ka sreći", "Ja sam budućnost", sada donosi "Teške boje", u Novi Sad u SKCNS Fabriku 8. juna a u Beograd dan kasnije. Koncert u srpskoj prestnoci održaće se u prostoru beogradskog SKC-a. Karte za novosadski koncert u prodaji su od 17.5. u CD Šopu Mungos (Njegoševa 14) i GIGSTIX-u (Ulica Kralja Aleksandra 12) u Pariskom magazinu. Informacije o kartama za beogradski koncert biće objavljenje uskoro. Cene karata za koncert u Fabrici SKCNS-su: prvih 200 karata po promo ceni od 800 dinara, potom karta iznosi 1000 dinara, a od 5. juna biće cena 1200 dianara. Oba koncerta organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goran Bare i Majke u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Popboks, 16.Maj.2012

Jedan od najznačajnjih hrvatskih bendova svih vremena - Majke, predvođen Goranom Baretom, nastupiće u Novom Sadu 8. juna, a u Beogradu dan kasnije, 9. juna.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.