Golišavom fotografijom protestvuje protiv Trampa: Moje telo, moj izbor

Izvor: B92, 12.Nov.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišavom fotografijom protestvuje protiv Trampa: "Moje telo, moj izbor"

Čak se i manekenka Emili Ratajkovski oglasila povodom izbora Donalda Trampa za predsednika Amerike.

Ona je objavila provokativnu fotografiju svog nagog tela na društvenoj mreži Instagram uz komentar: "Moje telo, moj izbor“, aludirajući na pravo žena na abortus.

Dok se Hilari Klinton borila za pravo na bezbedan prekid trudnoće koji treba da bude zagarantovan svakoj ženi kako na papiru tako i u praksi, Tramp je u jednom trenutku smatrao da žene koje učin ovo treba na neki način da budu kažnjene.

Emili je samo još jedna poznata ličnost u nizu koja je protiv novo izbranog predsednika Amerike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKINULA SE ZBOG TRAMPA: Manekenka objavila golišavu sliku u znak protesta, pa je ubrzo povukla

Izvor: Kurir, 13.Nov.2016, 00:55

...Emili Ratajkovski je objavila provokativnu fotografiju svog nagog tela na Instagramu uz komentar: "Moje telo, moj izbor“, aludirajući na pravo žena na abortus koji je Donald Tramp kritikovao tokom kampanje..Bilo kako bilo, manekenka je ubrzo uklonila fotografiju jer je smatrala da njena poruka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.