Goblini spremni za najveći samostalni koncert

Izvor: B92, 08.Mar.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini spremni za najveći samostalni koncert

Pankeri Goblini održaće 8. marta (20:30) veliki beogradski koncert u Hali sportova, gde promovišu novi CD album "Roba s greškom".

"Ispred nas svira odlični novosadski bend Grate, a tokom našeg nastupa biće gostiju, smatramo izuzetno zanimljivih, ali ne bi da ih otkrivam i sve pokvarim. U svakom slučaju sviraćemo oko dva sata. Pored toga što je ovo promocija novog, navršava se 22 godine postojanja benda i 20 godina od prvog albuma tako da ćemo ljudima ponuditi presek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše karijere", najavljuje frontmen Branko Golubović-Golub.

Za bend koji je krenuo u nevreme smutnih devedesetih, potom prekinuo rad u naponu snage 2001. godine usled Golubovog odlaska u inostranstvo, i konačno nenadano se vratio koncertno 2010. godine i jesenas diskografski albumom "Roba s greškom", koncert u Hali sportova biće najveći samostalni koncert u karijeri, koji će biti kako članovi Goblina smatraju "preloman trenutak u radu benda".

"Cilj nam je da dokažemo da možemo u Halu sportova. Da nam je ovo eko predložio pre četiri godine ne bih mu verovao, a pre 20 godina samo bih se nasmejao. Očekujemo sjajnu atmosferu i potrudićemo se da do nje i dođe, naravno uz žestoku svirku", kaže frontmen šabačkog benda poznatog po hitovima "Cipjonka", "U magnovenju", "Daleki voz", "Luna", "Deca iz komšiluka...

Ulaznica za koncert košta 1.000 dinara (dok je fan pit već rasprodat) a prodaja ide preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline i u Beogradu u "Jugotonu" (Nušićeva 27), kao i na blagajni Hale sportova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Goblina: Dva sata furioznog panka

Izvor: Dzungla.org, 09.Mar.2014, 03:03

ŠABAČKI pank rokeri „Goblini“ održali su u subotu uveče svoj prvi veliki beogradski koncert u Hali sportova, pred gotovo 5.000 uglavnom mladih ljudi koji su ispunili nekadašnji hram košarke. Žamor publike utihnuo je u 22 sata kada su „Goblini“ izašli na scenu i zasvirali žestoku...

Nastavak na Dzungla.org...

Goblini u magnovenju razneli Halu sportova!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Mar.2014

Šabački pankeri su u punoj novobeogradskoj dvorani gde je, za razliku od prethodnih koncerata, sada moglo da se diše, pred oko 4.000 fanova održali spektakularan, najveći dosadašnji samostalan koncert, obeleživši 22 godine trajanja benda i dve decenije od objavljivanja prvog albuma, ujedno i...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.