Goblini 3. decembra u Hali 2 Novosadskog sajma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 12:03

Goblini 3. decembra u Hali 2 Novosadskog sajma

Za samo četiri dana, u subotu 3. decembra Halom 2 Novosadskog sajma odjekivaće hitovi poznatog pank rok benda – Goblini koji će zasigurno još jednom napraviti nezaboravan koncert u Novom Sadu.

Tačno od 21 sat započeće audio-vizuelni spektakl koji je sastav pripremio za priliku. Na samom izmaku godine, publika će imati priliku da sluša velike rokenrol hitove uvek autentičnih i atraktivnih Goblina.

Bend koji svojom sirovom energijom melje sve pred sobom, još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednom će publiku podsetiti na svoje najbolje istinite priče, kao što su "Anja”, "Magnovenje”, "Ima nas”, "Daleki put”, "Jagode”, "Cipjonka”, "Voz” i druge, i po ko zna koji put pokazati koliko je pank zapravo i dalje živ u jednoj od kolevki panka bivše Jugoslavije odnosno Novom Sadu.

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu, a tokom devedesetih su se pozicionirali kao jedan od najvažnijih pank-rok bendova u regionu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. U karijeri su objavili šest studijskih albuma i odsvirali više od 350 koncerata.

Ove godine proslavljaju 30 godina postojanja te će Novosađanima i Novosađankama prirediti nezaboravno veče.

Ulaznice, svi zainteresovani, mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima kao i putem njihovog sajta.

Odmah nakon Goblina, publiku u Hali 2 čeka poznati hip-hop duo iz Osijeka – Krankšvester koji će nastupiti 10. decembra. Članovi sastava Krankšveser su3ki Stil(Davor Miletić) iSett(Hrvoje Marjanović) na muzičkoj sceni kao duo su više od deset godina. Zbog svojih satiričnih, ironičnih, duhovitih tekstova i jedinsvenog izraza su brzo postali miljenici čitavog regiona. Gaber, Ćerka, Slava, Pošalji Sliku, Šta ti znaš o menisu samo neke od pesama koje su postale regionalni hitovi i koje će novosadska publika imati priliku da čuje u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu prepoznatljivom po odličnim koncertima velikih imena.

Od kako je počela sa radom, Hala 2 ugostila je brojna muzička imena, koncerte, perfomanse i druge kulturne programe, te tako doprinela podizanju kapaciteta kulturne scene grada, baš u godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.