Glumio je u mega popularnim filmovima, a niko ga ne zna: Pojavio se i u Titaniku FOTO

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 20:28

Glumio je u mega popularnim filmovima, a niko ga ne zna: Pojavio se i u "Titaniku" FOTO

Iako je glumio u više od stotinu filmova, od kojih su se mnogi našli na velikim platnima, svet kao da nije nikad čuo za njega, a tek retki bi mogli da kažu da im deluje poznato

Reč je o jednom od glavnih holivudskih statista, glumcu Džesiju Hajmanu, koji je delio ekran s Rajanom Rejnoldsom, glumio u Teoriji velikog praska, pa čak i Titaniku.

Hajman je glumio različite pozadinske likove u filmovima u kojima glume neka od najvećih holivudskih imena poput Rajana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rejnoldsa i Tobija Megvajera. Često dobija ulogu srednjoškolca, a ovim poslom je počeo da se bavi na nagovor cimera nakon što je ostao bez posla, piše Showbuzz.

Pojavio se i u ”Teoriji velikog praska”, ”Zaustavljenom razvoju'” i ljubio se sa supermodelom Bar Refaeli u reklami za GoDaddy Super Bowl.

Neke od njegovih najvažnijih uloga su učenik sviranja muzičkih instrumenata u “Američkoj piti 2”, odnosno svirač trombona, u komediji “Van Wilder” s Rajanom Rejnoldsom pojavljuje se kao student na kauču, u Marvelovoj filmskoj adaptaciji ”Spider-Mana” s Tobijem Megvajerom u glavnoj ulozi, bio je školarac u Peter Parkerovoj školi. Našao se i u filmu Catch Me If You Can” u kojem glume Leonardo Di Kaprio i Tom Henks, kao i u Titaniku, prenosi dnevno.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.