Glumio je najvećeg ženskaroša u Žikinoj dinastiji, a u privatnom životu žena mu je bila ova slavna glumica (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumio je najvećeg ženskaroša u "Žikinoj dinastiji", a u privatnom životu žena mu je bila ova slavna glumica (FOTO)

Dragomir Gidra Bojanić i Ljiljana Kontić važili su za jedan od parova koji su imali veoma turbulentnu vezu, ali su se bez obzira na sve uvek vraćali jedno drugom.

Čuveni glumac, proslavio se mnogim ulogama, ali kod naroda je ostao omiljen kao lik Žike Pavlovića u serijalu "Lude godine". Međutim, u privatnom životu, Gidra je bio daleko od ženskaroša kog je glumio na televizijskom platnu.

Danas bi napunio 49 godina: Ove reči velikog Nebojše Glogovca Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << će pamtiti zauvek (VIDEO)

Naime, glumac je bio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, od 1966. godine. Iako starija od njega, bila je veoma privržena njihovoj porodici, kao i ćerki Jeleni koju su dobili 1970. godine.

#LepaBrena ? #JelenaZigon ☎️ Dečemo , da pravimo svadbu ? @gidrabojanic☎️ Kako kde prijo ? kao BRENA i BOBA u intertkonti , da bude na nivo , neženim se ja prijo svaki dan ? ??? HA HA HA ( insert iz Filma : Žikina dinastija 10 - Žika se opet Ženi #1992 ) @lepabrenaa ?

Објава коју дели LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) дана 1. Авг 2016. у 4:00 PDT

O tome kako je Gidra sačekao suprugu na izlasku iz porodilišta, pričalo se i pisalo danima - bebu i Ljiljanu sačekao je s tri automobila i muzičarima tadašnje Skadalije. Koliko je zapravo bio privržen porodici govori i činjenica da je suprugu i ćerku uvek vodio na putovanja kada je odlazio na druži vremenski period, jer se osećao smirenije.

Samo je ON umeo OVAKO: Priča iz porodilišta podsetiće vas KAKAV je Glogovac bio CAR (VIDEO)

"Nikad nisam verovao da ću tako biti upecan. Kao mladić, mislio sam da neću toliko biti vezan za porodicu. Ipak nas spaja neki fluid, koji je izuzetno važan", izjavio je Gidra svojevremeno.

Vencanje Gidre i Ljiljane Kontic.. ? ?@gidrabojanic? Zapratite nas ako zelite da vidite jos zanimljivih slika i klipova naseg dragog Gidre.? . . . #zika #zikapavlovic #dragomirbojanic #gidra #gidrabojanic #srbija #ig_srbija #hrvatska #makedonija #bosna #slovenia #jugoslavija

Објава коју дели Dragomir Bojanic Gidra (@gidrabojanic) дана 24. Мај 2016. у 9:27 PDT

Ljalja, kako je Gidra tepao svojoj supruzi, bila je glumica u Narodnom pozorištu, a na Filmskom festivalu u Nišu 1989. godine izabrana je za glumicu godine. Pojavila se u "Ludim godinama" u ulozi profesorke Miše i Nataše.

je bio u braku sa glumicom Ljiljanom Kontić. Ostala je upamćena jedna anegdota iz njihovog braka а vezana za njegovu privrženost rakiji. Da bi sakrio pred suprugom koliko pije, prilikom jednog zajedničkog odlaska u kafanu, Gidra pri ulasku priđe konobaru i kaže: „Kad naručim lozu i kiselu, ti mi u malu čašu sipaj kiselu а u veliku lozu. Sednu on i supruga, naruče piće, popiju, popiju još jedno i krenu kući. Prilikom izlaska iz kafane, Gidra počne da zanosi telom i jezikom а supruga mu kaže:“ Е, moj Gidra, ništa od tebe kad se ti od dve rakijice napiješ“. . #gidra #dragpmirbojanic #glumac #komicar #yu #jugoslavija #zika #žika #ljiljanakontic

Објава коју дели dragomir.gidra.bojanic (@dragomir.gidra.bojanic) дана 20. Сеп 2018. у 12:57 PDT

Ipak, u njihovom braku nisu uvek cvetale ruže. Imali su veoma turbulentne odnose, svađe, a venačavali su se i razvodili dva puta. Ljiljana se povukla sa glumačke scene kako bi se posvetila porodici. Pored njihove različitosti, više puta je izjavila da je ono što ih veže poštovanje, i da je on veoma veseo i vedar čovek, koji mnogo toga može da istrpi.

Deset godina od smrti Sonje Savić: Bila je jedna od najlepših glumica Jugoslavije, a onda joj je život dobio tragični obrt (FOTO/VIDEO)

Gidra je preminuo je 11. novembra 1993, a njegova voljena supruga 17. jula 2005. godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.