Glumci koji su mogli da se nađu u Ratovima zvezda

Izvor: B92, 04.Maj.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci koji su mogli da se nađu u "Ratovima zvezda"

Serijal filmova "Ratovi zvezda“ gotovo je nemoguće zamisliti sa drugim glumcima u glavnim ulogama. Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da su se brojni poznati glumci našli na audiciji.

Kome je uloga u ovom serijalu "iskliznula“ iz ruku? Čak petnaest holivudskih glumaca su umalo postali prepoznatljivi i po ovom filmu, koji bi, da smo ih zaista i gledali, verovatno izgledali potpuno drugačije.

Svima nam je poznato da Harison Ford nije bio prvi izbor za ulogu Hana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Soloa u popularnoj franšizi. Ta uloga prvobitno je ponuđena legendarnom Al Paćinu, koji je odbio saradnju, zbog čega je kasnije, kako je i sam rekao, žalio.

“To je bila moja krivica, nisam razumeo scenario”, rekao je Al Paćino u jednom intervjuu.

Ista uloga ponuđena je i Bartu Rejnoldsu, koji je jednom prilikom izjavio da nije zainteresovan za tu vrstu uloge, ali da se kasnije zbog toga i pokajao.

Silvester Stalone je bio treći glumac koji je istu ulogu odbio, međutim, kako je objasnio, izgledao bi odvratno u spandeksu sa printom leoparda.

“Ljudi u svemiru nemaju ovakvu facu. Shvatio sam to”, pokušao je da objasni.

Kako izgleda kompletna lista glumaca koji su odbili da se nađu u ovoj franšizi?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.