Glumci filma Hotel Beograd pred novosadskom publikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci filma "Hotel Beograd" pred novosadskom publikom

Svečana premijera najnovijeg filma Miloša Bikovića "Hotel Beograd" biće održana u bioskopu Arena Cineplex u sredu, 11. marta, sa početkom u 20 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije, dok će u bioskopu Cineplexx Promenada projekcija početi u 20:30 časova.

Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene i ulaznice za dodatne projekcije od 19:30 i 19:45 časova u Areni Cineplex i u 20:45 časova u Cineplexx Promenadi, nakon kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će posetioci takođe imati priliku da aplauzom pozdrave deo glumačke ekipe filma, na čelu sa Milošem Bikovićem. Svečana premijera biće propraćena crvenim tepihom kojim će glumci proći pred projekciju od 20 časova.

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, na neki način je nastavak čuvene ruske serije "Hotel Eleon" koju su sa velikom pažnjom pratili gledaoci u našoj zemlji i koja je pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela "Beograd", poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

U glavnim ulogama našli su se Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Ulaznice za svečanu premijeru filma i dodatne, specijalne projekcije filma "Hotel Beograd" u prodaji su na blagajnama bioskopa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.