Gledaoci uočili veliku grešku u nastavku filma Fantastične zveri

Izvor: B92, 25.Nov.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci uočili veliku grešku u nastavku filma Fantastične zveri

Film "Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini" (Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald) privukao je pažnju javnosti iz više razloga ali onaj koji je trenutno najupadljiviji jeste greška u scenariju.

Naime, profesorka Minerva Mekgonagal pojavljuje se u filmu čija radnja je smeštena u 1927. a prema romanu je rođena tek 1935, piše Klix.ba

Minerva Mekgonal se u filmovima Hari Potera pojavljuje kao profesorka za koju se navodi da je rođena 4. oktobra 1935. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, ali se njen lik takođe može videti u filmu "Fantastične zveri" čija je radnja smeštena u 1927. godini.

Fanovi već neko vreme diskutuju o ovoj greški, te se pitaju da li je u pitanju greška ili neki detalj koji će postati jasniji u nekom od nastavaka filma.

Neki su pokušali da odbrane spisateljicu kazavši da se u nastavku Fantastičnih zveri pojavljuje Minervina majka, ali argument je vrlo brzo odbijen s obzirom da se Minervina majka zove Isobel i nikada nije predavala u Hogvartsu.

Fanovi su preplavili Tviter pitanjima, ali spisateljica Džoan Rouling još nije dala odgovor ni na jedno od njih. Neki su čak spekulisali da je Minerva verovatno putovala kroz vreme i pojavila se u 1927. godini, ali konkretnih odgovora još nema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gledaoci uočili veliku grešku u nastavku filma Fantastične zvijeri

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2018

Film "Fantastične zvijeri: Grindelvaldovi zločini" (Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald) privukao je pažnju javnosti iz više razloga, ali onaj koji je trenutno najupadljiviji jeste greška u scenariju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.