Gledaoci prestravljeni zbog Netfliksovog horora: Vrištao sam na sav glas VIDEO

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 10:04

Gledaoci prestravljeni zbog Netfliksovog horora: "Vrištao sam na sav glas" VIDEO

"Eerie" je neke ljude toliko skamenio, da većinom nisu mogli da ga pogledaju do kraja.

Posebno zastrašujući horor film na Netfliku bio je sve samo ne "Netflix and chill" za mnoge svoje gledaoce.

Filipinski horor film, koji se prvobitno pojavio na ekranima 2018., već je hvaljen kao ovogodišnji najstrašniji film nakon što je ponovo privukao pažnju na internetu.

Radnja filma smeštena je u katoličkoj školi za devojčice u kojoj jedna učenica izvrši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samoubistvo, ostavljajući druge učenike da tvrde da ih proganja njen duh.

Kada vidovita savetnica, koju igra Bea Alonzo, preuzme na sebe da istraži ubistvo, ona saznaje više o mračnoj istoriji škole.

Gledaoci prestravljeni nakon gledanja filma

U ostatku 100-minutnog filma zastrašujuće časne sestre i mračna čudovišta užasavaju gledaoce, a mnogi su se nakon odgledanog filma oglasili na društvenim mrežama:

"Po mom mišljenju, #EerieMovie je majstorski kurs u žanru filipinskih horor filmova", napisao je jedan korisnik na društvenim mrežama, dok je drugi potreseni gledalac napisao:

"Gledao sam Eerie danas. Lep film! Toliko je smešan da se smejem sebi jer sam previše uplašen da stalno vrištim iz glasa i pokrivam oči dok gledam."

U nastavku teksta usudite se da pogledate trejler za film "Eerie", pa sami zaključite koliko je zastrašujući:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.