Gledaoci oduševljeni novom krimi serijom na Netfliksu: Odgledao sam je u jednom danu

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 09:08

Gledaoci oduševljeni novom krimi serijom na Netfliksu: Odgledao sam je u jednom danu

Na Netfliks je stigla nova napeta serija o kojoj ne prestaje da se priča.

Serija "Prevari me jednom" sa Mišel Kigan u glavnoj ulozi, dostupna je za gledanje od 1. januara, a društvene mreže preplavile su odlične reakcije publike.

Ovaj dugo iščekivani triler je adaptacija istoimenog popularnog romana, koji je napisao i objavio Coben 2016. godine.

Radnja prati Maju Stern koja pokušava da se pomiri sa brutalnim ubistvom svog supruga Džoa. Ali nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je instalira kameru kojom će nadzirati dadilju koja čuva njenu kćer, ugledala je muškarca kojeg prepoznaje u svojoj kući. Tačnije, svog supruga, za kojeg je mislila da je mrtav.

"Narednik Sami Kirc vodi istragu ubistva i smrti Džoa, dok se bori sa sopstvenim tajnama. Celu priču dodatno zakomplikuje još jedno ubistvo u porodici koje se dogodilo nekoliko meseci ranije. Jesu li ta dva slučaja povezana?", stoji u sinopsisu serije koja se sastoji od osam 60-minutnih epizoda.

Gledaoci su utiske podelili na X-u.

"Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netfliksa", "Neizvesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje početi", "Serija me prikovala za TV. Odgledao sam je u jednom danu", neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.