Gledaoci Netfliksovog hit filma ismevaju Ilona Maska: Komentariše, a nije ga ni pogledao VIDEO

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 17:30

Gledaoci Netfliksovog hit filma ismevaju Ilona Maska: "Komentariše, a nije ga ni pogledao" VIDEO

Među gledaocima Netfliksa, posebno među onima koji su gledali najnoviji film Leave The World Behind, počela je žestoka debata oko jedne scene, a uključio se i Ilon Mask, čiji su automobili Tesla korišćeni u napetoj sceni.

Za četiri dana, postapokaliptični triler reditelja Sema Ezmejla uspeo je da osvoji brojne obožavaoce i zauzme prvo mesto na listi najgledanijih naslova na popularnoj striming platformi. Film, zasnovan na romanu Rumana Alama, u produkciji Baraka i Mišel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obame, prati društvo, tačnije dve porodice, u vreme kada se svet suočava sa sajbernapadom nezamislivih razmera.

Ilon Mask je prokomentarisao pomenutu scenu iz filma, ali izgleda da je nije gledao, što su primetili neki korisnici mreže Iks (X). U jednoj sceni, bračni par, koji igraju Džulija Roberts i Itan Houk, nailazi na gomilu samovozećih Teslinih automobila. Jedva izbegavaju sudar sa jednim takvim vozilom.

"Lik očigledno nije gledao film"

Masku se nije baš dopala, pa je prokomentarisao ovu scenu: „Tesla se može puniti preko solarnih panela, čak i ako se svet pretvori u Pobesnelog Maksa i ostane bez goriva“, prokomentarisao je on.

Osnivač Tesle želeo je da ukaže kako Teslini automobili mogu da prežive apokalipsu bez struje, ali po svemu sudeći nije gledao film. U filmu Leave the World Behind, Teslini automobili voze bez problema, jedini problem je što ih je neko hakovao, pa jure po putevima.

„Lik očigledno nije gledao film“, napisao je jedan korisnik. „Najbolja stvar u vezi sa filmom je što je uznemirio Maska“, napisao je drugi. Međutim, jedan korisnik je primetio da je Ilon Musk znao da će njegovi automobili biti korišćeni u filmu, jer su producenti morali da ga pitaju za dozvolu, i podelio je vezu koja to dokazuje.

Reditelj Ezmejl je ranije govorio o sceni sa Teslinim automobilima, rekavši da je to bio veoma zabavan dan na snimanju.

„Neću se pretvarati da nismo koristili CGI efekte, ali mogu reći da smo uništili nekoliko Teslinih automobila“, rekao je Ezmejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.