Gledajte porniće, a ne rijalitije, manje su perverzni!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gledajte porniće, a ne rijalitije, manje su perverzni! "

Tribina "Kako sam sistemski uništen od rijalitija" na kojoj su govorili muzičar Zoran Kostić Cane, slikar Uroš Đurić i glumac Dragoljub Mićko Ljubičić održana je na Pravnom fakultetu.

- Oduvek su postojali zabavljači naroda. Imali ste to i za vreme Tita, ali se držao neki nivo. A danas gledaš tu neku zajebanciju i postaješ sve siromašniji. Sve se pretvorilo u neku tešku drogu, a ti ljudi koji su u tim kućama-kavezima, njih treba da žalimo i da se molimo za njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je Cane.

U vremenu kad nikada brže dobijamo i odbijamo informacije i nemamo vremena da mislimo svojom glavom, Cane se najviše plaši toga da smo postali "konzumenti za poneti".

- Zabavi čoveka da čovek ne bi imao fokus i mir. Rijalitiji su tu. Jedu nam mozak, a te produkcije kažu: "Molimo još jednog konzumenta za poneti!" Nemamo pametnija posla nego da gledamo ljude, koji takođe nemaju neka pametnija posla. Zapamtite, prazne glave mrak prave - dodao je Cane.

Cane je posavetovao i roditelje, čija deca umeju da "zalutaju" na pogrešan kanal i koja vole da "gledaju tuđe živote".

- Morate da shvatite da nije stvar u tim ljudima koji su unutra, u tim kavezima, već u onima koji ih gledaju. Ja sam roditelj i znam. Kad vidite da vam dete gleda te gluposti, nemojte mu otimati daljinski i gasiti TV, već im objasnite koliko je štetno gledanje tuđeg zla i zaboravljanje svog Ja. Mora da postoji potpuna ignoracija - rekao je Cane.

Pored odličnih imitacija po kojima je poznat, a i koje je pokazao na ovoj tribini Dragoljub Mićko Ljubičić dao je odličan predlog urednicima televizijskih programa.

- Ja bih umesto rijalitija u tom terminu puštao porniće, jer složićete se, manje su perverzni. Hoću da kažem, da rijalitijima nije mesto na nacionalnim frekvenicijama, isto kao i filmovima za odrasle. Neka budu u nekom paketu, koji moraš dodatno da platiš. Pa ćete videti kako će se situacija promeniti - rekao je Mićko.

- Održavajte higijenu! - bila je poruka za kraj tribine od sve trojice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.