Gejmen kao narator u video-igri Wayward Manor

Izvor: Art-anima.com, 19.Jul.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gejmen kao narator u video-igri ''Wayward Manor''

"Wayward Manor" simpatična, logička horor igra za koju je scenario napisao Nil Gejmen, nedavno je objavljena u verziji za PC i MAC računare.

Dobro poznata priča, igrača stavlja u ulogu duha, koji obitava u napuštenoj viktorijanskoj kući. Njegovi problemi nastaju onog trenutka kada se pojave novi vlasnici kuće i počnu da mu remete mir, koji je konačno stekao nakon života. Da bi se otarasio dosadnih pridošlica, duh će pokušati na sve načine dobro da ih prestravi. Ipak, kako vreme bude prolazilo i duh bude bolje upoznavao nepoželjne goste, tako će početi da otkriva i tajnu vlastite smrti, ali i opasnosti s kojom se svi zajedno suočavaju.

Pripovedač u igri je sam Nil Gejmen, a za grafički deo igre, pobrinuo se Chuck BB - nagrađivani strip-crtač poznat po radu na serijalima "Spider-Man", "Fear Agent" i "Black Metal".

Igru, po ceni od 9 evra, moguće je preuzeti ovde.
 
{youtube}qqewFmMCPJk{/youtube}
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.