Gde će biti sahranjen Ljubiša Samardžić?

Izvor: Blic, 11.Sep.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde će biti sahranjen Ljubiša Samardžić?

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić najverovatnije neće biti sahranjen u četvrtak u Aleji zaslužnih građana, nego u porodičnoj grobnici na Novom groblju.

Njegova želja je bila da počiva kraj svog sina Dragana, koji je preminuo od leukemije 2001, u 34. godini života, pišu "Novosti".

Iako je javnost jednoglasna da je slavni glumac zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, za sada nema zvanične potvrde o tome, a poslednju reč će dati njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodica.

- Za sada nemamo informaciju da li će sahrana Ljubiše Samardžića biti u Aleji - rekli su nam kratko u JKP "Pogrebne usluge".

Ono što je sigurno jeste da će Ljubiša Samardžić koji je preminuo 8. septembra u 81. godini biti kremiran u četvrtak 14. septembra u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.