Galija slavi 35 godina postojanja

Izvor: GledajNapred, 06.Sep.2011, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galija slavi 35 godina postojanja

Niška Galija, jedna od najistrajnijih i najosobenijih grupa jugoslovenskog i srpskog rokenrola, proslaviće 35 godina postojanja koncertima 22. i 23. oktobra u velikoj dvorani Sava centra.

Povodom jubileja, frontmen Nenad Milosavljević, stihopisac i pevač Predrag Milosavljević i drugovi pripremili su nastupe sa posebnim repertoarom, sačinjenim skoro isključivo od balada, koje su samo za ovu priliku urađene u potpuno novim aranžmanima. Galija će nastupiti u postavi: pevač i akustična >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << gitara Nenad Milosavljević-Neša Galija, pevač Predrag Milosavljević-Peca, bubnjar Boban Pavlović-Čarlton, gitaristi Dragutin Jakovljević-Guta i Miloš Krstić-Krle, basista Siniša Pavlović-Stenli, i klavijaturisti Ivan Ilić-Ilke i Goran Antović. Na sceni sa bendom biće i vojni orkestar "Stanislav Binički".

Ulaznice po cenama od 1.000, 1.200, 1.500 i 1.700 dinara biće uskoro u prodaji na blagajnama Sava centra i Doma omladine Beograda, kao i preko mreže Eventima.
Celu vest pročitajte na danubeogradu.rs!

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.