GLAS JOJ ZNATE, NE I LICE: Ovako je izgledala mama Hauarda Volovica iz Štrebera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAS JOJ ZNATE, NE I LICE: Ovako je izgledala mama Hauarda Volovica iz "Štrebera" (VIDEO)

Legendarni glas.

Gledaoci serije "Štreberi" nikad nisu imali priliku da vide kako zaista izgleda majka jednog od glavnih likova, Hauarda Volovica.

Prema Hauardovim povremenim opisima u dijalozima s drugim likovima, gledaoci su mogli da naslute kako izgleda gospođa Debi Melvina Volovic, ali ona u seriji nikad nije u potpunosti i prikazana. Jedini put kad su gledaoci mogli malo bolje da naslute njen lik bilo je u epizodi "The Countdown Reflection". Nalazila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među zvanicima na venčanju Hauarda i Bernadet, a snimljena je iz ptičje perspektive.

U još nekoliko epizoda mogla se videti njena ruka ili deo tela, ali nikad i lice.

Ipak, njen prodoran glas mogao se čuti često, te ga svi fanovi serije mogu veoma lako prepoznati, a malo ko zna ko je osoba koja je pozajmila glas Hauardovoj mami.

Reč je o glumici italijanskog porekla Kerol En Susi.

Kerol En rođena je 1952. godine u Bruklinu, a preminula je 2014. godine nakon borbe s rakom. Godine 2015. prikazana je epizoda "The Comic Book Store Regeneration" u kojoj umire Hauardova majka, a epizoda je posvećena upravo Kerol En Susi.

Inače, u toku je poslednja, 12. sezona popularne serije, ujedno i poslednja, a do kraja je ostalo 4 epizode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.