Franco umesto Deppa u ulozi Oza

Izvor: B92, 05.Feb.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Franco umesto Deppa u ulozi Oza

Glumac James Franco mogao bi se naći u ulozi čarobnjaka iz Oza, nakon što je Johny Depp odustao od uloge u ovom rimejku, čije se snimanje planira za kraj godine.

Tačan početak snimanja, kao ni datum premijere, još uvek nisu poznati, ali za ovaj porjekat vlada veliko interesovanje. Reditelj Sam Raimi prihvatio je da režira priču o čuvenom čarobnjaku, koja će biti smeštena u period koji prethodi radnji čuvenog filma iz 1939. godine.

Prvi izbor za ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čarobnjaka bio je glumac Robert Downey Jr., ali je on sredinom januara objavio da ne planira da učestvuje u tom projektu.

Potom je Johny Depp otpočeo pregovore sa producentima, ali je nakon nekoliko sastanaka odustao od uloge. Producenti su potom odlučili da čarobnjaka glumi Franco. Iako se glumac još uvek nije sreo sa rediteljem Raimijem, kako prenosi sajt „Digital Spy", mogućnost da Franco prihvati ulogu su velike, s obzirom na to da su njih dvoje već sarađivali na filmovima o Spidermanu.

Franco se trenutno sprema za ulogu domaćina na predstojećoj dodeli Oskara, a našao se i na spisku nominovanih u kategoriji najboljeg glavnog glumca.

Film „Oz: The Great and Powerful" govoriće o mladom mađioničaru koji u balonu beži iz putujućeg cirkusa. Uhvaćen u tornado, balon biva izbačen u čarobnu zemlju Oz koja će preokrenuti život čarobnjaku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.