Foto konkurs Geopoetike

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto konkurs Geopoetike

Izdavačka kuća "Gepoetika" raspisala je konkurs za izbor najboljih fotografija inspirisanih knjigama koje je objavila tokom proteklih 18 godina, otkako je osnovana.

Konkurs je otvoren do 15. maja, a svaki učesnik treba da odabere neki od naslova koji je na njega ostavio najjači utisak, i da načini fotografiju koja bi prenela to osećanje ili vizuelni doživljaj knjige, nekog njenog dela ili junaka.

Radove za konkurs treba slati u na e-mejl adresu: kucazacitanje@ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << geopoetika.com, navesti naslov knjige koja je bila inspiracija, a već pristigle fotografije mogu se pogledati na sajtu "Geopoetike".

Žiri će odabrati 20 najboljih radova, od kojih će tri prva biti nagrađena, a odluku o tome doneće tokom maja, kada će se organizovati izložba.

Pobednik dobija tri knjige po ličnom izboru, kao i jednogodišnji popust od 40 posto.

Druga nagrada je tri knjige po izboru i 30 odsto popusta na sva izanja "Geopoetike" tokom jedne godine, a treća nagrada donosi tri knjige po ličnom izboru.

Publika ima pravo da glasa za fotografije koje će biti uvrštene u uži izbor u Klubu čitalaca "Gepoetike".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.