Foto-izložba Godišnja doba u Muzeju 25. maj

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-izložba Godišnja doba u Muzeju 25. maj

Izložba fotografija "Godišnja doba" posvećena prirodi biće otvorena večeras u Muzeju "25. maj" u Beogradu, najavljeno je iz Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva.

Posetioci će imati priliku da vide 35 fotografija 29 autora izabranih na konkursu estonskog udruženja "Autobusom u prirodu" 2008. godine. Fotografije su podeljene u četiri grupe, u skladu s godišnjim dobima.

Estonsko udruženje "Autobusom u prirodu" organizuje posebna putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobusom, tokom kojih zainteresovani učesnici u pratnji stručnjaka za ekologiju i životnu sredinu mogu da se informišu o ekološkoj situaciji i da prošire svoje znanje o načinima zaštite prirode.

Svake godine udruženje "Autobusom u prirodu" organizuje Konkurs fotografija iz prirode. Prošle godine na taj konkurs prijavljeno je više od 6.000 radova. Izložbu "Godišnja doba" otvoriće večeras u 20.00 časova ministar inostranih poslova Estonije Urmas Paet i ministar kulture Predrag Marković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnja doba u MIJ

Izvor: SEEcult.org, 09.Avg.2011

Fotografije godišnjih doba, odabrane na konkursu estonskog udruženja “Autobusom u prirodu”, biće predstavljene 9. avgusta u Muzeju istorije Jugoslavije (Muzej 25. maj), a izložbu će otvoriti ministar inostranih poslova Estonije Urmas Paet i ministar kulture, informisanja i informacionog društva...

Nastavak na SEEcult.org...

Foto-izložba Godišnja doba u Muzeju 25. maj

Izvor: TvojPortal.com, 09.Avg.2011

BEOGRAD, 9. avgusta 2011. (Beta) - Izložba fotografija "Godišnja doba" posvećena prirodi otvara se u utorak uveče u Muzeju "25. maj" u Beogradu, najavljeno je iz Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva.. . . Posetioci će imati priliku da vide 35 fotografija 29 autora izabranih...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.