Izvor: GledajNapred, 13.Dec.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florence + The Machine - Live akustični album

Florence + the Machine krenula je stopama izvođača kao što su Paul McCartney, Nirvana, Bob Dylan, Lauryn Hill, Alicia Keys i Oasis, i snimila je svoj nastup u okviru serijala MTV Unplugged, koji će se naći u prodaji ovog aprila.

Ovo će za Florence i njene prateće mašine biti prvi live album, a biće dostupan u CD i Deluxe CD/DVD formatima. Svetlo dana ugledaće početkom aprila, a na njemu će se naći njeni najveći hitovi sa debi albuma "Lungs", kao i sa aktuelnog albuma "Ceremonials", >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << koji je do sada prodat u gotovo 1,7 miliona primeraka.

U pratnji tri člana njenog benda i desetočlanog gospel hora iz Njujorka, Florence je izvela hitove poput "Dog Days Are Over","Cosmic Love", "Shake It Out" i "No Light, No Light", kao i obrade pesama koje je svojevremeno predstavio legendarni Johnny Cash - "Jackson" i "Try A Little Tenderness".



Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.