Finalno veče Euro Mjuza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2020, 12:43

Finalno veče Euro Mjuza

Finalno veče muzičkog nagradnog konkursa Euro Mjuza u organizaciji Delegacije EU u Srbiji biće dostupno svima večeras od 19 sati na Fejsbuk stranici EU u Srbiji, saopštili su organizatori.

Na konkurs, koji je počeo 20. maja, pristiglo je 58 prijava talentovanih mladih umetnika, a od njih se lajkovima publike izdvojilo 10 finalista.

Oni će izaći na veliku scenu i uživo nastupiti pred gledaocima i žirijem, zbog velikog interesovanja, odlučeno je da veći broj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzičara dobije priliku za pobedu.

Organizatori pozivaju svoje glasače da glasaju za svoje favorite, i kako kažu garantuju dobar provod.

U finalnoj večeri će nastupiti Tamara Pešić, Milica Kostić, Nemanja Ilić, Ana Vuletić, Sofija Jovanović, Danilo Antić, Ðorđe Vojinović, Lenka Stojšević, Strahinja Milićević, Ana Vujičić, Sofija Perić, Bojana Radovanović, Anja Saković i Staša Jaćimović.

Finalno veče po mnogo čemu ličiće na Pesmu Evrovizije. Polovinu glasova daje publika putem ankete koja će biti aktivna na Facebook stranici EU u Srbiji, a drugu polovinu stručni žiri kog će činiti: pevačica Lena Kovačević, pevač i producent Marko Kon, mladi Youtuber i pevač Andrija Jović i predstavnik Delegacije EU u Srbiji Pol Anri Prese.

Voditelji večeri biće poznati radio voditelji Una Senić i Ivan Milovanović, pa očekujte zanimljiv program.

Glavne nagrade su vaučeri u iznosu od 1000, 500 i 250 evra za nabavku muzičke opreme, a ostali finalisti dobiće utešne nagrade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.