Filma Grozan ja u bioskopu Roda

Izvor: Glas javnosti, 05.Sep.2010, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filma "Grozan ja" u bioskopu "Roda"

BEOGRAD - Premijera 3D animiranog filma "Grozan ja" (Despicable me) reditelja Krisa Renoda i Pjera Kofina zakazana je u bioskopu "Roda", u terminima od 14 i 16 časova, najavio je distributer "Taramaunt".

Film rađen po scenariju Sinka Pola i Kena Doria prati jednog od najvećih zlikovaca Grua, koji priprema najveću pljačku u istoriji čovečanstva - da ukrade Mesec.

Naoružan čitavim arsenalom "oružja" i vozilima spremnim za borbu na zemlji ili vazduhu, on uništava sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << koji mu stanu na put, sve dok se ne suoči sa najvećim izazovom - tri devojčice koje u njemu vide potencijalnog oca.

Likovima su glas pozajmili Stiv Karel, Džejson Sigel, Miranda Kosgrov, Rasel Brend, Vil Arnet, Kristin Vig, Deni Mekbrajd, Džemejn Klement i Džuli Endrus.

Film će od 9. septembra biti na redovnom repertoaru bioskopa "Roda", "Takvud" i Doma sindikata, a u 2D tehnici prikazivaće se samo u "Ster sinemas".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.