Film iz 2024. izbio na prvo mesto IMDB liste najboljih filmova svih vremena: Prestigao Bekstvo iz Šošenka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 21:34

Film iz 2024. izbio na prvo mesto IMDB liste najboljih filmova svih vremena: Prestigao "Bekstvo iz Šošenka"

Već mu predviđaju status klasika naučnofantastičnih filmova.

Naučnofantastični film "Dina: Drugi deo" je u jednom trenutku, pre prikazivanja u bioskopima, bio najbolje ocenjen film na IMDB-ju s ocenom 9,4/10.

Na ovaj način je uspeo da prestigne i kultni klasik "Bekstvo iz Šošenka" (9,3), kao i filmove "Kum" (9,2) i "Mračni vitez" (9,0).

I dok su neki gledaoci odmah bili oduševljeni najavom filma, drugi su tvrdili da je nastala prevelika pompa oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega.

"Još nije objavljen, a već je najbolje ocenjen film svih vremena na IMDB-u. Kako je to uopše moguće?”, "Sudite prerano", pisali su na stranici.

Film je u međuvremenu pao na lestvici IMDB-a i sada ima ocenu 9,1. To znači da ipak nije uspeo dugoročno da nadmaši kultne klasike koji godinama važe za najbolje filmove svih vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.