Film ,,Ratnik u bioskopima

Izvor: B92, 16.Nov.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film ,,Ratnik" u bioskopima

Film ,,Ratnik” (Warrior) o dva otuđena brata koji će se suočiti jedan s drugim u rvačkoj borbi, počeće svoj bioskopski život od 17. novembra u cinepleksima Ster Cinemas u Delty City-ju i Arena u Novom Sadu.

U filmu glavne uloge igraju, kako se navodi u saopštenju, mlade zvezde u usponu, Tom Hardi ("Inception") i Džoel Edgerton ("King Arthur", "Star Wars Episode II: Attack of the Clones"). Progonjen tragičnom prošlošću, marinac Tomi Konlon (Hardy) se vraća kući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle 14 godina i uz pomoć oca (Nick Nolte) počinje da trenira za Spartu, najveći borilački turnir u istoriji u kome samo pobednik uzima sav novac. Tomi, bivša rvačka zvezda, krči sebi put prema finalu, dok se njegov brat, Brendan, bivši borac koji je postao trener, vraća u ring u očajničkom pokušaju da spasi porodicu od finansijske propasti. Ali kada autsajder Brendan, serijom dobrih borbi dospe do finala, tamo ga čeka okršaj sa neuzaustavljivim Tomijem. Dva brata će konačno morati da se bore jedan protiv drugoga, a sile koje su ih razdvojile, sukobiće se u dramatičnom, potresnom klimaksu.

Režiser filma je Gevin O'Konor koji trenutno piše scenario za film "Once Upon A Time In New York,”. O’Konor je počeo da piše na Univerzitetu Pensilvanije. Debi je bio scenario za kratki film "The Bet,” nakon čega je režirao kratki film "American Standoff.” Pažnju je privukao režirajući nezavisni naslov "Tumbleweeds,” a potom je usldio i prvi režiserski rad za velike studije, "Miracle”. Nakon uspeha sa ovim filmom režirao je dramu "Pride and Glory,” u kojoj su glumili Edvard Norton, Kolin Farel i Džon Vojt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.