Film Radmila Savićević – prva i poslednja, u subotu na N1

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film "Radmila Savićević – prva i poslednja", u subotu na N1

Dokumentarni film: "Radmila Savićević – prva i poslednja" je zasnovan na velikom istraživanju o životu i radu ove glumice, uz skoro pedeset sagovornika. Biće prikazan na N1 u subotu, od 21 sat.

To je osvrt na njenu kompletnu biografiju, pozorišne, televizijske i filmske uloge, kao i na njenu ličnost i privatni život u Kruševcu, Nišu i Beogradu.

Ovaj film je kratko podsećanje na rad Radmile Savićević, kroz sećanja njenih kolega na njena ostvarenja, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nam sa već dovoljne vremenske distance dozvoljavaju da sagledamo delo i ulogu Radmile Savićević kao jedne značajne i narodne glumice i radog gosta u našim kućama na malim ekranima.

Film o glumici koja je bila i ostala simbol srpskog naroda.

Film sadrži intervjue naših najvećih glumaca, režisera i pisaca koji su imali priliku da sa njom sarađuju i poznaju je privatno. Među sagovornicima su Milena Dravić, Seka Sablić, Siniša Pavić, Vojin Ćetković, Momir Bradić, Dušan Kovačević, Mira Banjac, Ljiljana Lašić, Svetlana Bojković i mnogi drugi.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.