Film Četiri ruže: Želja za lakom lovom i bezbrižnim jutrom VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Četiri ruže: Želja za lakom lovom i bezbrižnim jutrom VIDEO

Debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" premijerno je prikazan 3. decembra u Sava centru, a od 5. decembra publika može da ga pogleda u bioskopima.

Scenario za film je pisan pre 10 godina, a u ostvarenju Vasilija Nikitovića posle sedam godina na filmskom platnu se pojavljuje i Dragan Jovanović. Reditelj kaže da nikada nije sumnjao da će film izaći i da je jedino kroz optimizam moguće doći do cilja.

Film "Četiri ruže" јe krimi-drama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elementima komediјe. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, u kome se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio.

Između ostalih, neke od uloga u filmu tumače Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković kao i mnogi drugi.

"Četiri ruže" su snimljene u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sjajan start filma "Četiri ruže" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2019

Film Vasilija Nikitovića "Četiri ruže" započeo je svoj bioskopski život i tokom prvog vikenda bio je najgledanije ostvarenje u najvećim bioskopima u Beogradu..."Srećan sam što je publika prepoznala energiju i poruku filma i što se pozitivan trend nastavlja posle punih premijernih projekcija....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.