Izvor: SEEcult.org, 30.Jul.2010, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filharmonija u Delta Sitiju

Beogradska filharmonija prodaje od 30. jula karte za predstojeću sezonu i u tržnom centru “Delta City” u Beogradu, čiji će posetioci imati priliku do kraja leta da slušaju i muziku koja će biti na programu nove sezone “Jesmo se razumeli!?” Zgrada Beogradske filharmonije biće zatvorena tokom avgusta zbog radova koje finansira opština Stari Grad.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Karte za novu sezonu FIlharmonije u "Delta sitiju"

Izvor: Glas javnosti, 31.Jul.2010, 07:07

BEOGRAD - Beogradska filharmonija će tokom avgusta biti zatvorena zbog renoviranja, pa će zainteresovani ljubitelji muzike karte za narednu koncertnu sezonu moći da nabave u holu "Delta sitija", saopštila je ova umetnička kuća...Filharmonija je najavila da je zadržala promotivne cene karata, tako...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.