Filharmonija predstavila program na Brajevoj azbuci

Izvor: Beta, 05.Jul.2010, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filharmonija predstavila program na Brajevoj azbuci

BEOGRAD, 5. jula 2010. (Beta) - Program Beogradske filharmonije za slepe i slabovide, na Brajevoj azbuci, u kome je najavljena nova sezona tog orkestra, predstavljen je u ponedeljak u sali Beogradske filharmonije.

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac rekao je da će besplatni primerci programa na Brajevoj azbuci biti dostupni na blagajni Beogradske filharmonije svakog radnog dana od 10 do 15 časova.

Prema njegovim rečima, Beogradska filharmonija će prilikom projektovanja plana nove koncertne dvorane posebnu pažnju posvetiti potrebama osoba sa invaliditetom, a u plan će biti uključene i ulazne rampe za kolica, liftovi, toaleti, zvučna signalizacija i oznake na Brajevom pismu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filharmonija predstavila program na Brajevoj azbuci

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jul.2010

BEOGRAD, 5. jula 2010. (Beta) - Program Beogradske filharmonije za slepe i slabovide, na Brajevoj azbuci, u kome je najavljena nova sezona tog orkestra, predstavljen je u ponedeljak u sali Beogradske filharmonije. Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac rekao je da će besplatni primerci programa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Program Filharmonije na Brajevoj azbuci

Izvor: RTS, 05.Jul.2010

U sali Beogradske filharmonije prezentovan program te kulturne institucije za novu sezonu za slepe i slabovide na Brajevoj azbuci. U Savezu slepih i slabovidih Srbije očekuju da će i druge institucije kulture slediti primer Filharmonije. ..Beogradska filharmonija odštampala je program za novu sezonu...

Nastavak na RTS...

Šansa za lakše orijentisanje slepih osoba

Izvor: Danas, 05.Jul.2010

Nova sezona Beogradske filharmonije predstavljena je i na Brajevoj azbuci kako bi slepe i slabovide osobe bile obaveštene na adekvatan način. Prvi tiraž programa na Brajevom pismu odštampan je u saradnji sa nevladinom organizacijom „Altea“.

Nastavak na Danas...

Program Filharmonije na Brajevoj azbuci

Izvor: Glas javnosti, 06.Jul.2010, 07:06

BEOGRAD - Program Beogradske filharmonije za slepe i slabovide, na Brajevoj azbuci, u kome je najavljena nova sezona tog orkestra, predstavljen je u sali Beogradske filharmonije...Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac rekao je da će besplatni primerci programa na Brajevoj azbuci biti dostupni...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.