Festival u Glastonberiju otkazan i ove godine

Izvor: Beta, 21.Jan.2021, 16:59

Festival u Glastonberiju otkazan i ove godine

Muzički festival u Glastonberiju koji obično privuče desetine hiljada posetilaca, otkazan je i ove odine, po drugi put uzastopno zbog pandemije korona virusa, saopštili su danas organizatori."Uprkos našim naporima da pomerimo nebo i zemlju, festival ne može da bude održan ove godine", navode organizatori na Tviteru.Festival se krajem juna organizuje na poljanama na jugozapadu Engleske i obično se okupi više od 200.000 ljudi.Organizatori zato obećavaju "nešto veoma posebno" za narednu, 2022. godinu, kada očekuju da će festival biti moguće organizovati.Velika Britanija je evropska zemlja najteže pogodjena pandemijom korona virusa, sa više od 93.000 umrlih.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Festival u Glastonberiju i ove godine otkazan zbog korone

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2021

Muzički festival u Glastonberiju koji obično privuče desetine hiljada posetilaca, otkazan je i ove odine, po drugi put uzastopno zbog pandemije korona virusa, saopštili su danas organizatori..."Uprkos našim naporima da pomerimo nebo i zemlju, festival ne može da bude održan ove godine", navode...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.